Aktualizace pro SJCAM SJ6 vylepšuje dotykový displej

Nový firmware pro kameru SJCAM SJ6 Legend vylepšuje většinu kritizovaných neduhů a to včetně špatné odezvy dotykového displeje či špatným vyvážením bílé při nočních záběrech.

Když jsem psal recenzi kamery SJCAM SJ6 Legend, tak jsem za jako nevětší nedostatek považoval velmi špatnou odezvu dotykového displeje. To by mělo řešit několik aktualizací, kterými akční kamera prošla.

K dnešnímu dni je aktuální firmware pro SJ6 Legend již ve verzi 1.4 a postupně se vylepšovaly tyto nedostatky: odezva dotykového displeje, zlepšení jasu při nočních záběrech, optimalizace RAW, oprava žlutého nádechu při nočních záběrech a další. Kompletní změny u jednotlivých aktualizací najdete zde.

Aktualizace kamery SJCAM SJ6 Legend oficiálně probíhá již pouze přes aplikaci SJCAM Zone a návod na aktualizování kamery si můžete přečíst na sjcamczech.com.

Cena kamery SJCAM SJ6 Legend se v současné době na českém trhu pohybuje takto:

SJCAM SJ6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Xiaomi Mijia 4K: skutečná akční kamera od Xiaomi na obzoru?

Nová akční kamera pod hlavičkou Xiaomi bude umět 4K rozlišení a dostane baterii s opravdu velkou kapacitou. Xiaomi Mijia 4K bude mít 2,4" displej a ve výbavě nebude chybět čip Ambarella, senzor Sony a elektronická stabilizace videa.

SJCAM SJ8: nativní 4K 60fps rozlišení, GPS a dva displeje?

Čínská společnost SJCAM chystá novou akční kameru. Podle našich informací bude mít velmi podobné specifikace jako akční kamera Yi 4K+ a k tomu možná přidá GPS. Můžeme se těšit na další 4K 60fps rozlišení, elektronickou stabilizaci či RAW?

GitUp F1: nová akční kamera s 4K rozlišením a stabilizací

Společnost GitUp představila novou akční kameru F1, která zvládne nativní 4K rozlišení. Její tvar se liší od toho, co běžně známe u akčních kamer. Výrobce slibuje kvalitní záběry i za nízkého osvětlení a srcem bude čip Ambarella.

Ambarella A7, A12, A9, H2. Jak je to s čipy pro akční kamery?

Ambarella je asi nejznámější a největší výrobce čipů pro akční kamery. Nejrozšířenějším čipem v akčních kamerách je Ambarella A12, jak je na tom ve srovnání s ostatními? Probereme ty nejpoužívanější u akčních kamer.

Recenze auto kamery Cel-Tec CD30X s GPS pro záznam trasy

Dokázat, že nejste viníkem autonehody, není mnohdy snadná věc. Proto se do auta pořizují černé skříňky, které pořizují záznam z jízdy. Cel-Tec CD30X dokonce disponuje GPS a dokáže zobrazit na mapě trasu a rychlost vozidla.

Akční kamery SJCAM M20 a SJ6 Legend za nízké ceny

Akční kamery SJCAM M20 i SJ6 Legend zvládají Full HD video s 60 snímky za sekundu a disponují optickou stabilizací pomocí gyroskopu. V ČR cena obou kamer klesla a jedná se tak o dobrou volbu v poměru cena a výkon.

Testujeme černou skříňku do auta Cel-Tec CD30X GPS

Cel-Tec CD30X GPS je malá autokamera s čipem Ambarella, širokoúhlým záběrem 120° a s možností záznamu ve Full HD s 30 snímky za sekundu. Nechybí jí ani displej a dokonce disponuje GPS. Máte-li otázky ke kameře, ptejte se.

Akční kamery Yi 4K a Yi 4K+ dostávají nový firmware

Akční kamery Yi 4K a Yi 4K+ dostávají aktualizaci firmwaru, která přináší možnost focení do RAW v módu Time Lapse photo, stav baterie ukazuje procenta a nechybí ani nové módy pro ovládání pomocí Bluetooth ovladače.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde