Aktualizace pro SJCAM SJ6 vylepšuje dotykový displej

Nový firmware pro kameru SJCAM SJ6 Legend vylepšuje většinu kritizovaných neduhů a to včetně špatné odezvy dotykového displeje či špatným vyvážením bílé při nočních záběrech.

Když jsem psal recenzi kamery SJCAM SJ6 Legend, tak jsem za jako nevětší nedostatek považoval velmi špatnou odezvu dotykového displeje. To by mělo řešit několik aktualizací, kterými akční kamera prošla.

K dnešnímu dni je aktuální firmware pro SJ6 Legend již ve verzi 1.4 a postupně se vylepšovaly tyto nedostatky: odezva dotykového displeje, zlepšení jasu při nočních záběrech, optimalizace RAW, oprava žlutého nádechu při nočních záběrech a další. Kompletní změny u jednotlivých aktualizací najdete zde.

Aktualizace kamery SJCAM SJ6 Legend oficiálně probíhá již pouze přes aplikaci SJCAM Zone a návod na aktualizování kamery si můžete přečíst na sjcamczech.com.

Cena kamery SJCAM SJ6 Legend se v současné době na českém trhu pohybuje takto:

SJCAM SJ6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme akční kameru od SJCAM. Kterou vybrat?

SJCAM je velmi populární výrobce akčních kamer a ve svém portfoliu má téměř dvě desítky produktů. Vybrali jsme tři nejlepší akční kamery SJCAM z různých cenových relací.

Rozebraná SJCAM SJ7 Star, jak vypadá akční kamera uvnitř?

Stále nejvyšší model od SJCAM, akční kamera SJ7 Star, disponuje nativním 4K rozlišením, má velký 2" displej a hliníkové tělo. Zajímá Vás jak vypadá tato akční kamera uvnitř? Zajímavým zjištěním je třeba fakt, že kamera má záložní baterii.

Takhle vypadá GoPro Fusion s 5.2K 30fps rozlišením

GoPro Fusion

Virtuální realita i pro fanoušky GoPro. Nová GoPro Fusion byla do teď zahalena pod rouškou tajemství, nyní se na internetu objevují první fotografie a také bližší parametry této kamery pro 360° videa s vysokým rozlišením.

Recenze akční kamery Niceboy Vega 5 s 4K 30fps videem

Vega 5 je první akční kamerou od Niceboy, které má stabilizaci videa a také se jedná o první kameru Niceboy s nativním 4K rozlišením. Jak obstála Vega 5 se senzorem Sony IMX117 a čipem Ambarella A12 v našem testu?

Rozebraná Yi 4K Plus. Jak vypadá akční kamera uvnitř?

Podívejte se na video, ve kterém se krok po kroku ukazuje, jak vyměnit displej u Yi 4K+. Zároveň se můžete podívat, jak to vypadá uvnitř akční kamery s 4K 60fps rozlišením, které vládne čip Ambarella H2.

Jaká je česká cena malého dronu DJI Spark s Full HD kamerou?

DJI Spark je malý dron, který ale nabízí veškeré funkce, jenž najdete u jeho větších variant. Navíc umožňuje ovládání pomocí gest, kdy dron sleduje ruku nebo vzlet přímo z dlaně. Jedná se také o nejlevnější dron od DJI.

Recenze Yi 4K+, srovnání akčních kamer SJCAM, Yi a GoPro

OHLÉDNUTÍ KVĚTEN - Recenzi jsme podrobili akční kameru Yi 4K+, která opravdu ukázala v čem je její síla, byl představen nový dron DJI Spark, začínáme testovat Niceboy Vega 5 a srovnání se dostalo na akční kamery od GoPro, Yi či SJCAM.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde