Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

Akční kamera Niceboy Vega 5 prošla naší recenzí a dostala se také mezi námi doporučované TOP akční kamery, které na českém trhu můžete zakoupit.

Vega 5 zvládá nahrávat až 4K video při 30 snímcích za sekundu a u Full HD videa lze nastavit až 120fps. Základem pro tuto akční kameru je čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Kameře nechybí 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa a v prodejním balení najdete i dálkové ovládání.

Jeden z prodejců má Niceboy Vega 5 v akci za 3990Kč. Akční cena platí ale jen do 17.6.2017, více na srovnávači cen:

Niceboy Vega 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Takhle vypadá GoPro Fusion s 5.2K 30fps rozlišením

GoPro Fusion

Virtuální realita i pro fanoušky GoPro. Nová GoPro Fusion byla do teď zahalena pod rouškou tajemství, nyní se na internetu objevují první fotografie a také bližší parametry této kamery pro 360° videa s vysokým rozlišením.

Recenze akční kamery Niceboy Vega 5 s 4K 30fps videem

Vega 5 je první akční kamerou od Niceboy, které má stabilizaci videa a také se jedná o první kameru Niceboy s nativním 4K rozlišením. Jak obstála Vega 5 se senzorem Sony IMX117 a čipem Ambarella A12 v našem testu?

Rozebraná Yi 4K Plus. Jak vypadá akční kamera uvnitř?

Podívejte se na video, ve kterém se krok po kroku ukazuje, jak vyměnit displej u Yi 4K+. Zároveň se můžete podívat, jak to vypadá uvnitř akční kamery s 4K 60fps rozlišením, které vládne čip Ambarella H2.

Jaká je česká cena malého dronu DJI Spark s Full HD kamerou?

DJI Spark je malý dron, který ale nabízí veškeré funkce, jenž najdete u jeho větších variant. Navíc umožňuje ovládání pomocí gest, kdy dron sleduje ruku nebo vzlet přímo z dlaně. Jedná se také o nejlevnější dron od DJI.

Recenze Yi 4K+, srovnání akčních kamer SJCAM, Yi a GoPro

OHLÉDNUTÍ KVĚTEN - Recenzi jsme podrobili akční kameru Yi 4K+, která opravdu ukázala v čem je její síla, byl představen nový dron DJI Spark, začínáme testovat Niceboy Vega 5 a srovnání se dostalo na akční kamery od GoPro, Yi či SJCAM.

DJI Spark: mini dron za dobrou cenu s Full HD kamerou

DJI představila svůj nejmenší dron, který má Full HD kameru, stabilizaci ve dvou osách a dokáže létat rychlostí 50 km/h po dobu až 16 minut. Navíc DJI na svůj dron Spark nasadila relativně příznivou cenovku.

Testujeme akční kameru Niceboy Vega 5 s 4K rozlišením

Dlouho očekávaná akční kamera Niceboy Vega 5 se konečně dostala do prodeje a k nám rovnou dorazila na recenzi. Vega 5 nabízí reálné 4K rozlišení, stabilizaci či 1080p video se 120fps. Co Vás o kameře zajímá?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde